ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Zoi Ganiatsou-Creations (Blog)-Δημιουργίες της Ζωής Γκανιάτσου




Επιτρέψτε μου να σας προτείνω ενα νέο μπλόγκ το οποίο δημιουργήθηκε μέσα απο τις καλύτερες προθέσεις και διάθεση για συν-δημιουργία σε μια εποχή, όπου οι καλές προθέσεις παρεξηγούνται και η συν-δημιουργία αποτελεί αντικείμενο έρευνας για πολλούς.
Η αφορμή δόθηκε πριν απο αρκετούς μήνες, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να εκδηλώσω το ταλέντο μου στην επεξεργασία φωτογραφιών μέσα απο βίντεο, για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2013 στο Χωριό Άμπλιανη της Ευρυτανίας.
Προσωπικά δεν εχω καμία σχέση με το χωριό, ούτε καταγωγή, πλήν ανήκω στην μερίδα των Ελλήνων που αγαπάει αληθινά την χώρα και το έθνος μας,ακόμη και αν οι άνθρωποι της με έχουν πληγώσει αφάνταστα.
Παραταύτα ακολουθώ την πορεία τόσων Ελλήνων οι οποίοι εν ζωή παρέμειναν αγωνιστές και θερμοί υποστηριχτές της Ελληνικότητας και της διαχρονικής πορείας του Ελληνικού Πολιτισμού.
Με δεδομένη την αγάπη μου για την πατρίδα μας και την πρόθεση μου να προσφέρω έργο , μιας και η ίδια σαν πνευματική δημιουργός και υποστηρίχτρια των Συμπαντικών Νόμων, προωθώ τον Νόμο της Προσφοράς και πιστεύω ακράδαντα στον Νόμο της Έλξης.
Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει οτι όταν κλήθηκα να προσφέρω βοήθεια το έπραξα χωρίς αντάλλαγμα, και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε εδω...

Έκτοτε μια ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό μου και πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια και συν-δημιουργία της εκλεκτής Κας Ζωής Γκανιάτσου, η οποία αποδείχτηκε καταπληκτική ...μαθήτρια και εξαιρετική συνεργάτης στην προώθηση και διάδοση ιδεών που αφορούν τόσο την περιοχή της Άμπλιανης Ευρυτανίας και της ευρύτερης περιοχής, όσο και την δημιουργικότητα και εκδήλωση πολλών ταλέντων, όπως η ζωγραφική, δημιουργία σκίτσων και την  χειροτεχνία.  
Το αποτέλεσμα είναι το μπλόγκ με την ονομασία Zoi Ganiatsou Creations, καθώς και η Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ".

Εκείνο που με συναρπάζει σε όλη την συνεργασία μας είναι η ανακάλυψη νέων ιδεών,ταλέντων και η ευόδωση μιας καλής προσπάθειας για να αποκαλύψουμε τις ομορφιές της Ελλάδας και το πηγαίο ταλέντο, που αναζητάει μια ευκαιρία να αναδειχτεί.

Ελπίζω η συνεργασία και το αποτέλεσμα της δημιουργικής μας προσπάθειας να αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς Έλληνες.

*Το παραπάνω άρθρο θα μεταφραστεί σύντομα στα αγγλικά, γιατί και τα δύο μπλόγκ έχουν επισκέπτες απο διάφορα μέρη  της Υφηλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις